Política de privacitat

Responsable del tractament
Identitat: Aleix Asnà Villardosa
CIF: J43134188
Adreça postal: C/ Nou 60-62 Baixos. 43700 El Vendrell
Telèfon: 977663745
Correu electrònic: academiacep@cepfrada.com

Aleix Asnà Villardosa, Acadèmia CEP SL és un grup d’empreses de formació ocupacional i contínua, Agència de Col·locació col·laboradora del Servei Públic Estatal d’Ocupació i del Servei d’Ocupació de Catalunya, para tot el referent a polítiques actives d’ocupació.

Finalitat del tractament de les dades i conservació
Tractem la informació que ens facilites per a la gestió dels contactes que es dirigeixin per qualsevol tipus de consulta a Acadèmia CEP. T’enviarem comunicacions i informació relativa a cursos o activitats que puguin ser del teu interès, útils i en el teu benefici, sempre des de l’àmbit de l’ensenyament, la formació, i la cerca i/o millora d’ocupació. A qualsevol moment podràs revocar el consentiment que ens està atorgant. Les dades que ens estàs facilitant es conservaran fins que et donis de baixa (a qualsevol moment).

Legitimació per al tractament de les dades
La base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment que ens facilites.

Destinataris de les seves dades
Les teves dades no es facilitaran a cap altra empresa fora del grup Acadèmia CEP esmentat o que operin amb ella i sempre, amb estricta confidencialitat, per a finalitats administratives interns i conforme a les mesures de seguretat de la normativa vigent.

Quins són els seus drets?
Com a persona titular de les dades tractades per Acadèmia CEP tens dret a tot moment a accedir a les teves dades, rectificar-los, oposar-te al seu tractament o suprimir-los. A més, si ho desitges, podràs sol·licitar la portabilitat de les teves dades i limitació del seu tractament, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix podràs revocar el consentiment atorgat a qualsevol moment.Per exercir dites dretes podràs posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic academiacep@cepfrada.com. Així mateix, en cas de no estar satisfet amb la resposta a l’exercici dels seus drets, podràs presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través de la seva seu electrònica en www.aepd.es.